Wat onze klanten zeggen

"Ik had een hele reeks documenten die beëdigd moesten worden vertaald voor de aanvraag van werkvisa voor Australië. De deadline hiervoor was erg strak, maar Transolution kreeg het in minder dan een werkweek voor elkaar, inclusief alle benodigde stempels, zodat we alles tijdig konden indienen."

Vertrekker naar Australië

Wat onze klanten zeggen

"In het kader van een aanbesteding in het Verenigd Koninkrijk moesten we zo snel mogelijk enkele officiële documenten indienen. We moesten ook een beëdigde vertaling voorzien met rechtbankstempels en een apostille. De mensen van Transolution namen de hele procedure voor hun rekening en we konden snel verder met de offerte!"

Office Manager bij technologiebedrijf

Beëdigde vertalingen voor bedrijven en particulieren

Wanneer u documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u soms meer nodig dan een gewone vertaling.

Beëdigde vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers die beëdigd zijn bij de rechtbank en hun handtekening en stempel aanbrengen op de vertaling. Vervolgens wordt de vertaling door de vertaler bij de griffie van de rechtbank gedeponeerd voor een legalisatie. Eventueel kan Transolution u ook bijstaan met legalisaties bij de ministeries en een apostille.


Beëdigde vertalingen worden vaak uitgevoerd bij officiële bedrijfsdocumenten, zoals statuten of oprichtingsaktes, belastingattesten of notariële akten.

Ook particulieren maken vaak gebruik van deze service voor huwelijksakten, verblijfsverklaringen, geboorteakten, uittreksels uit het strafregister, enz.
 

Bij Transolution wordt zowel de vertaling als de revisie van uw beëdigde vertaling toevertrouwd aan beëdigde professionals. Vervolgens wordt ze onderworpen aan onze strikte kwaliteitscontroles.

We beschikken over beëdigde vertalers in nagenoeg elke taal en ook met erg dringende vertalingen kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvende offerte voor beëdigde vertalingen

Is het een vertaling voor een bedrijf?

Gelieve uw aanvraag te verifiëren.