Wat onze klanten zeggen

“Transolution is al enkele jaren een betrouwbare partner voor vertalingen aan onze HR-dienst. Onze policies zijn nu ook perfect begrijpelijk voor onze anderstalige medewerkers. We hopen nog lang van deze goede service te kunnen blijven genieten.”

HR Specialist

Vertaling van Human Resources Documenten

In vele ondernemingen is HR een meertalige aangelegenheid geworden. Interne mededelingen, salarisadministratie en payroll, tijdregistratie, documenten van het sociaal secretariaat, functiebeschrijvingen, werkpostfiches, trainingen, ontwikkelingstrajecten en policies of beleidsdocumenten worden steeds vaker in meerdere talen opgesteld om te zorgen voor duidelijke communicatie met anderstalige medewerkers.


In ons land zijn ook veel Europese HR-afdelingen van grote ondernemingen gevestigd, waarbij interne communicatie met andere landen soms een probleem oplevert.


Transolution ondersteunt het meertalige HR-beleid van bedrijven. Dankzij onze brede ervaring met de vertaling van HR-documenten voor internationale ondernemingen, leveren wij duidelijke en vlot leesbare vertalingen voor uw personeelsdienst.


Aarzel dus niet om een offerte aan te vragen voor de vertaling van uw HR-documenten!

Vrijblijvende offerte voor vertaling van HR-documenten

Is het een vertaling voor een bedrijf?

Gelieve uw aanvraag te verifiëren.