Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Veel van onze klanten vragen ons om bedrijfsspecifieke applicaties te ontwikkelen voor een Microsoft Dynamics-omgeving. Die moeten vaak ook in verschillende talen beschikbaar zijn zodat ze in meerdere vestigingen kunnen worden gebruiken. Transolution vertaalt voor ons regelmatig de softwarestrings uit applicaties die we ontwikkelen en onze klanten zijn heel tevreden over de resultaten!

Jasper

Project Lead van Agile Development Team

We wilden een partij in Hongarije dagvaarden en gingen op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau. We kwamen uit bij Transolution en gingen met hen in zee vanwege hun specifieke ervaring met juridische teksten. Alles verliep zoals het hoort en we zijn erg tevreden over onze keuze!

Lut

Advocaat
Cegeka
Curia
Camco
Durnez
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.