Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

We doen regelmatig een beroep op Transolution om allerhande contracten voor ons te vertalen. Zo vertaalden ze recent nog enkele serviceovereenkomsten en contracten met onderaannemers naar het Frans en het Engels. We gebruiken hun vertalingen voor onze dagelijkse activiteiten en zijn erg tevreden over de kwaliteit!

Dirk

Zaakvoerder bij Payrollingbedrijf

Voor een van onze klanten had ik in het kader van een erfeniskwestie snel een beëdigde vertaling van Spaanse eigendomsdocumenten nodig. We hadden in het verleden al naar tevredenheid samengewerkt met Transolution en deden opnieuw een beroep op hun services. Ondanks de kerstperiode slaagden ze erin om de hele procedure binnen de week rond te krijgen. Chapeau!

Wouter

Bankdirecteur
Biomerieux
Symbio
Materialise
Ninatrans
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.