Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Ik had snel een beëdigde vertaling van een echtscheidingsakte nodig om een onroerend goed in Portugal te kunnen kopen. Ik nam contact op met de mensen van Transolution en op minder dan 2 dagen had ik de afgestempelde vertalingen al terug!

Erica

Vertrekker naar Portugal

Goede software vereist een goede user interface. Dit is vaak een uitdaging voor internationale projecten. Transolution is onze vertaalpartner voor dergelijke projecten en test de vertaalde UI ook uit om te verzekeren dat onze Franse, Duitse en Nederlandse eindgebruikers van dezelfde goede gebruikerservaring kunnen genieten!

Koen

Project Manager bij groot Belgisch IT-bedrijf
Materialise
Ninatrans
Norriq
Oxysphair
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.