Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Ik had snel een beëdigde vertaling van een attest van gezinssamenstelling nodig om de papieren voor onze verhuis naar Canada in orde te brengen. Ik nam contact op met de mensen van Transolution en op minder dan 2 dagen had ik de afgestempelde vertalingen al terug!

Linda

Vertrekker naar Canada

We wilden een appartement kopen in Spanje en hiervoor lenen bij een Belgische bank. De bank vroeg ons om een beëdigde vertaling van het compromis. We kwamen terecht bij Transolution en ze zorgden binnen de week voor een erg goede vertaling. We waren erg tevreden met het resultaat!

Gerda

Koper van een appartement in Spanje
Haystack
LMDS
Biomerieux
Symbio
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.