Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Creatieve marketingvertalingen voor externe communicatie

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Voor een van onze klanten had ik in het kader van een erfeniskwestie snel een beëdigde vertaling van Spaanse eigendomsdocumenten nodig. We hadden in het verleden al naar tevredenheid samengewerkt met Transolution en deden opnieuw een beroep op hun services. Ondanks de kerstperiode slaagden ze erin om de hele procedure binnen de week rond te krijgen. Chapeau!

Bankdirecteur

Meer Referenties

Elk jaar besteden we veel aandacht aan de uitwerking van een mooi en informatief jaarverslag dat de aandacht trekt. We laten dit ook vertalen naar het Frans en het Engels en vindne het erg belangrijk dat de vlotheid en de boodschap hierbij behouden blijft. We rekenen hiervoor al jaren op de vertaalservices van Transolution en zijn zeer te spreken over de resultaten!

Marketing Manager bij IT-dienstverlener

Meer Referenties

Biomerieux
Symbio
Materialise
Ninatrans

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.