Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Om een werkvisum te kunnen aanvragen voor Australië moest ik een bewijs van goed gedrag en zeden laten vertalen. Transolution zorgde voor de beëdigde vertaling en stelde een verklaring van vertaler naar beste vermogen op voor de Australische autoriteiten, waardoor ik daar snel aan de slag kon!

Stijn

Reisleider in Australië

Bij elk ontwikkelingsproject wordt ook softwaredocumentatie aangemaakt, die naar de taal van de eindgebruiker moet worden vertaald. Hiervoor vertrouwen we op Transolution als vertaalpartner. Ze respecteren steeds onze strakke deadlines en leveren vertalingen van topkwaliteit!

Mark

IT Project Manager
Ninatrans
Norriq
Oxysphair
Quatuor
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.