Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Wij verspreiden al ons marketingmateriaal in het Nederlands, het Engels en het Frans. Voor de vertaling van dergelijke teksten hadden we nood aan een partner die niet alleen de IT-wereld goed begrijpt, maar ook vlotte en wervende teksten kan schrijven. Transolution verenigt het beste van beide werelden en helpt ons op een natuurlijk manier onze boodschap te brengen in drie talen.

Hendrik

Marketing Manager bij IT-dienstverlener

Ik wilde mijn studies graag verder zetten in Engeland en moest hiervoor beëdigde vertalingen indienen van al mijn schoolresultaten. Transolution zorgde snel voor de nodige bekrachtigingen en stempels zodat ik alle documenten minder dan een week later kon indienen!

Joris

Student die kiest voor buitenlandse opleiding
Scor
Strelia
Tentoo
Teva
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.