Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie »

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie »

Dankzij onze doorgedreven specialisatie kunt u bij ons rekenen op de volgende 4 garanties

Vertaling, revisie en kwaliteitscontrole door ervaren native speakers

Bij een aanvraag dezelfde werkdag nog een volledige offerte (vaak zelfs al binnen het uur!)

Een kwaliteitsgarantie op elke vertaling

Volledige vertrouwelijkheid van alle documenten die u ons toestuurt

Wat onze klanten zeggen

Wij werven regelmatig Engelstalige werknemers aan voor ons bedrijf in België. Hun arbeidsovereenkomsten laten we door Transolution naar het Engels vertalen zodat alles duidelijk is voor beide partijen. We werken al jaren met hen en zijn erg tevreden over de correctheid van hun juridische vertalingen.

Dirk

Zaakvoerder bij Technologiebedrijf

Elk jaar besteden we veel aandacht aan de uitwerking van een mooi en informatief jaarverslag dat de aandacht trekt. We laten dit ook vertalen naar het Frans en het Engels en vindne het erg belangrijk dat de vlotheid en de boodschap hierbij behouden blijft. We rekenen hiervoor al jaren op de vertaalservices van Transolution en zijn zeer te spreken over de resultaten!

Muriel

Marketing Manager bij IT-dienstverlener
Cameo
Cegeka
Curia
Camco
5m 23s
Gemiddelde responstijd
10M+
Aantal vertaalde woorden
50+
Aantal ondersteunde talen

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.