Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak meer nodig dan een gewone vertaling.

Beëdigde vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers die beëdigd zijn bij de FOD Justitie en hun handtekening, stempel en verklaring aanbrengen op de vertaling.

Vervolgens kan de vertaling indien nodig bij de FOD Justitie in Brussel worden gedeponeerd voor een legalisatie.


Beëdigde vertalingen worden vaak uitgevoerd bij officiële bedrijfsdocumenten, zoals statuten of oprichtingsaktes, volmachten of notariële akten.

 

 

Ook particulieren maken vaak gebruik van deze service voor huwelijksakten, verblijfsverklaringen, geboorteakten, diploma's of andere officiële documenten die bij overheidsinstanties moeten worden ingediend.


Bij vertaalbureau Transolution wordt zowel de vertaling als de revisie van uw beëdigde vertaling toevertrouwd aan een intern team van beëdigde professionals.


Wij nemen de volledige procedure voor onze rekening, inclusief een eventuele legalisatie bij de FOD Justitie voor documenten die bestemd zijn voor gebruik in het buitenland.

Op aanvraag kunnen we ook zorgen voor een apostille bij het Ministerie van Buitenlandse zaken, of voor stempels van andere consulaten of ambassades.


Hebt u een document waarvan u een beëdigde vertaling nodig hebt? Neem dan snel contact met ons op of vraag hieronder meteen een gratis offerte.

Op werkdagen ontvangt u uw offerte binnen het uur!

 

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan

In het kader van een aanbesteding in het Verenigd Koninkrijk moesten we zo snel mogelijk enkele officiële documenten indienen. We moesten ook een beëdigde vertaling voorzien met rechtbankstempels en een apostille. De mensen van Transolution namen de hele procedure voor hun rekening en we konden snel verder met de offerte!

Anna

Office Manager

Ik had een hele reeks documenten die beëdigd moesten worden vertaald voor de aanvraag van werkvisa voor Australië. De deadline hiervoor was erg strak, maar Transolution kreeg het in minder dan een werkweek voor elkaar, inclusief alle benodigde stempels, zodat we alles tijdig konden indienen.

Wim

referenties

Onze vertaaldiensten

Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen

Transcreation van marketingteksten

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Vertalingen voor advocaten

U als advocaat hoeven we het niet meer te vertellen: de juridische praktijk wordt steeds internationaler. Gerechtelijke procedures in verschillende talen zijn geen uitzondering meer en de meeste rechtbanken aanvaarden alleen stukken in de officiële landstaal van het rechtsgebied. Bovendien is het belangrijk dat u ook uw andertalige cliënten juridisch perfect kunt bijstaan.

Meer Informatie

Vertaling van jaarverslagen

Uw jaarverslag is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het (potentiële) klanten, investeerders, zakelijke partners, etc. een goede indruk geeft van uw onderneming.

Meer Informatie

Farmaceutische vertalingen

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten.

Meer Informatie

Marketingvertalingen die converteren

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina.
Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte.
Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox!
Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.