Wilt u een diploma en/of diplomasupplementen beëdigd laten vertalen naar vanuit het Nederlands naar een andere taal? Of hebt u een diploma uit het buitenland dat naar het Nederlands moet worden vertaald om het te kunnen indienen bij de officiële instanties?

De vertaalexperts van Transolution zijn gespecialiseerd in beëdigde vertalingen van diploma's, certificaten en attesten binnen zeer korte termijnen.
Ook staan we graag in voor de legalisatie van uw documenten bij de rechtbank, en kunnen we zorgen voor de nodige apostilles en stempels van de juiste ministeries en consulaten.

We hebben veel ervaring met de vertaling van officiële documenten en onze experts staan u graag bij doorheen het hele proces. Bovendien kunt u erop rekenen dat we uw documenten met de nodige vertrouwelijkheid behandelen.

Stuur ons hieronder uw document voor een gratis offerte en krijg snel een antwoord!

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan

Ik kreeg de kans om in de VS te gaan werken en had een vertaling nodig van al mijn diploma's en specialisaties om daar aan de slag te kunnen. Nadat een ander vertaalbureau me na twee weken meldde dat ze toch niet de juiste stempels konden leveren, nam ik contact op met Transolution. Drie dagen later had ik alle gelegaliseerde documenten in mijn bezit!

Hans

Arts die naar het buitenland vertrekt

Ik wilde mijn studies graag verder zetten in Engeland en moest hiervoor beëdigde vertalingen indienen van al mijn schoolresultaten. Transolution zorgde snel voor de nodige bekrachtigingen en stempels zodat ik alle documenten minder dan een week later kon indienen!

Joris

Student die kiest voor buitenlandse opleiding

Onze vertaaldiensten

Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen

Transcreation van marketingteksten

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Vertalingen voor advocaten

U als advocaat hoeven we het niet meer te vertellen: de juridische praktijk wordt steeds internationaler. Gerechtelijke procedures in verschillende talen zijn geen uitzondering meer en de meeste rechtbanken aanvaarden alleen stukken in de officiële landstaal van het rechtsgebied. Bovendien is het belangrijk dat u ook uw andertalige cliënten juridisch perfect kunt bijstaan.

Meer Informatie

Vertaling van jaarverslagen

Uw jaarverslag is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het (potentiële) klanten, investeerders, zakelijke partners, etc. een goede indruk geeft van uw onderneming.

Meer Informatie

Farmaceutische vertalingen

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten.

Meer Informatie

Marketingvertalingen die converteren

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina.
Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte.
Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox!
Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.