De farmaceutische sector wordt steeds internationaler. Het is een branche waarin alles snel moet gebeuren, maar tegelijkertijd rekening moet worden gehouden met een veelheid aan regels en voorschriften. Dit is niet anders voor vertalingen van farmaceutische documenten.

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten. Ze zijn vertrouwd met de fijne kneepjes van klinische studies, zijn vertrouwd met de templates voor bijsluiters en samenvattingen van productkenmerken en weten perfect hoe ze de communicatie met zorginstellingen, laboratoria en zorgverstrekkers moeten formuleren. Hierdoor kunnen we farmaceutische bedrijven als expert ondersteunen met o.a. de volgende documenten:

• documentatie rond vergunningen
• bijsluiters (PIL's)
• import- en exportdocumentatie
• protocols/documentatie in het kader van klinische studies
• samenvattingen van de productkenmerken (SPC's)
• casusrapporten

Hebt u een farmaceutisch document dat u wilt laten vertalen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte. Dankzij onze ervaren vertalers kunt u erop rekenen dat uw documenten nauwkeurig worden vertaald en tijdig worden teruggeleverd.

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan

Transolution vertaalt voor ons alle medische kennisgevingen aan onze klanten, laboratoria in binnen- en buitenland. Ze leveren steeds een snelle service met respect voor de soms zeer strakke deadlines en we zijn heel tevreden over de vertalingen van het vakjargon.

Corine

Marketing Officer bij biotechfirma

Voor onze clinical trials hebben we vaak informed consent-documenten of studiebeschrijvingen die we moeten laten vertalen naar het Nederlands. Transolution slaagt erin om met heel korte leveringstermijnen te werken, zelfs voor complexe documenten, en doet de moeite om de context van een project goed te begrijpen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking.

An

Marketing Manager bij farmabedrijf

Onze vertaaldiensten

Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen

Transcreation van marketingteksten

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Vertalingen voor advocaten

U als advocaat hoeven we het niet meer te vertellen: de juridische praktijk wordt steeds internationaler. Gerechtelijke procedures in verschillende talen zijn geen uitzondering meer en de meeste rechtbanken aanvaarden alleen stukken in de officiële landstaal van het rechtsgebied. Bovendien is het belangrijk dat u ook uw andertalige cliënten juridisch perfect kunt bijstaan.

Meer Informatie

Vertaling van jaarverslagen

Uw jaarverslag is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het (potentiële) klanten, investeerders, zakelijke partners, etc. een goede indruk geeft van uw onderneming.

Meer Informatie

Farmaceutische vertalingen

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten.

Meer Informatie

Marketingvertalingen die converteren

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina.
Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte.
Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox!
Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.