Bij de vertaling van een volmacht is nauwkeurigheid uiterst belangrijk.

Een verkeerd vertaalde zinsnede in een volmachtdocument kan immers erg nadelige gevolgen hebben. Bovendien is het belangrijk dat de vertaling van een volmacht snel wordt uitgevoerd en meteen goed is, zodat u geen tijd verliest met taalproblemen.

Bij vertaalbureau Transolution zijn we er vast van overtuigd dat de vertaling van volmachten vakwerk is dat specifieke expertise vereist. Daarom zijn onze vertalers en revisoren specialisten met een juridische achtergrond. Bovendien zijn veel van onze vertalers ook beëdigd bij de rechtbank van eerste aanleg, waardoor ook beëdigde vertalingen en legalisaties binnen een onklopbare termijn kunnen worden gerealiseerd.

Hebt u een volmacht die u wilt laten vertalen? Stuur ze ons via het offerteformulier hieronder en ontvang binnen het uur uw offerte!

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan

Voor een deal in Dubai hadden we beëdigde vertalingen nodig van officiële volmachtdocumenten. Transolution hielp ons om de gelegaliseerde documenten tijdig in Dubai te krijgen en droeg zo bij aan het succes van ons project daar.

Geert

Bestuurder van internationale bouwfirma

We stuurden enkele vertegenwoordigers van ons bedrijf naar China om de onderhandelingen over een licentieovereenkomst tot een goed einde te brengen. We bestelden de beëdigde vertalingen van de volmachten bij Transolution en hadden ze na 48u al terug. We zijn erg blij met de snelle en goede service en zullen in de toekomst graag opnieuw met hen samenwerken!

Tom

Paralegal in Technologiebedrijf

Onze vertaaldiensten

Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen

Transcreation van marketingteksten

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Vertalingen voor advocaten

U als advocaat hoeven we het niet meer te vertellen: de juridische praktijk wordt steeds internationaler. Gerechtelijke procedures in verschillende talen zijn geen uitzondering meer en de meeste rechtbanken aanvaarden alleen stukken in de officiële landstaal van het rechtsgebied. Bovendien is het belangrijk dat u ook uw andertalige cliënten juridisch perfect kunt bijstaan.

Meer Informatie

Vertaling van jaarverslagen

Uw jaarverslag is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het (potentiële) klanten, investeerders, zakelijke partners, etc. een goede indruk geeft van uw onderneming.

Meer Informatie

Farmaceutische vertalingen

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten.

Meer Informatie

Marketingvertalingen die converteren

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina.
Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte.
Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox!
Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.