Bij de vertaling van een arbeidsovereenkomst is nauwkeurigheid uiterst belangrijk.

Een verkeerd vertaalde zinsnede in een arbeidscontract kan immers erg nadelige gevolgen hebben. Bovendien is het belangrijk dat de vertaling van een arbeidscontract snel wordt uitgevoerd en meteen goed is, zodat u geen tijd verliest met taalproblemen.

Bij vertaalbureau Transolution zijn we er vast van overtuigd dat de vertaling van arbeidsovereenkomsten vakwerk is dat specifieke expertise vereist. Daarom zijn onze vertalers en revisoren specialisten met een juridische achtergrond. Bovendien zijn veel van onze vertalers ook beëdigd bij de rechtbank van eerste aanleg, waardoor ook beëdigde vertalingen en legalisaties binnen een onklopbare termijn kunnen worden gerealiseerd.

Hebt u een arbeidsovereenkomst die u wilt laten vertalen? Stuur ze ons via het offerteformulier hieronder en ontvang binnen het uur uw offerte!

Vraag gratis uw vrijblijvende offerte aan

Wij werven regelmatig Engelstalige werknemers aan voor ons bedrijf in België. Hun arbeidsovereenkomsten laten we door Transolution naar het Engels vertalen zodat alles duidelijk is voor beide partijen. We werken al jaren met hen en zijn erg tevreden over de correctheid van hun juridische vertalingen.

Dirk

Zaakvoerder bij Technologiebedrijf

In onze sector komen we steeds vaker in contact met internationale werkkrachten. We stellen hun contracten op in het Nederlands, maar laten ze vervolgens vertalen naar het Frans, Engels, Duits of Pools ter ondersteuning. De mensen van Transolution zijn goed thuis in het Belgische arbeidsrecht en dat zie je ook in hun vertalingen!

Veerle

Office Manager bij Payrollingbedrijf

Onze vertaaldiensten

Uw partner voor juridische en beëdigde vertalingen

Transcreation van marketingteksten

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. Met onze transcreation service kunnen we bestaande teksten herwerken om ze maximale impact geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Vertalingen voor advocaten

U als advocaat hoeven we het niet meer te vertellen: de juridische praktijk wordt steeds internationaler. Gerechtelijke procedures in verschillende talen zijn geen uitzondering meer en de meeste rechtbanken aanvaarden alleen stukken in de officiële landstaal van het rechtsgebied. Bovendien is het belangrijk dat u ook uw andertalige cliënten juridisch perfect kunt bijstaan.

Meer Informatie

Vertaling van jaarverslagen

Uw jaarverslag is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat het (potentiële) klanten, investeerders, zakelijke partners, etc. een goede indruk geeft van uw onderneming.

Meer Informatie

Farmaceutische vertalingen

De gespecialiseerde farmaceutische vertalers van Transolution weten alles over de complexe procedures bij de ontwikkeling, productie en distributie van farmaceutische producten.

Meer Informatie

Creatieve marketingvertalingen voor externe communicatie

Transolution is gespecialiseerd in het vertalen en (her)schrijven van marketingteksten. We kunnen bestaande teksten herwerken om ze maximale impact te geven, en ervoor zorgen dat ze die impact ook in andere talen behouden.

Meer Informatie

Beëdigde vertalingen

Wanneer u vertaalde documenten moet indienen bij officiële instanties, hebt u vaak een beëdigde vertaling nodig die is uitgevoerd door professionele vertalers.

Meer Informatie

Juridische vertalingen door echte experts

Bij de vertaling van uw juridische documenten, is nauwkeurigheid uiterst belangrijk. Een verkeerd vertaalde zinsnede in een officieel contract kan immers erg nadelige gevolgen hebben.

Meer Informatie

Wilt u weten hoeveel uw vertaling zou kosten?
Stuur ons uw te vertalen documenten via deze pagina. Wij bezorgen dezelfde dag nog gratis een vrijblijvende prijsofferte. Op werkdagen vindt u deze zelfs binnen het uur al in uw mailbox! Ook voor dringende vertalingen kunt u dus bij ons terecht.